...

Doğalgaz Ve Tesisatı Teknolojisi Programı Dış Paydaş Toplantısı

10 Mayıs 2023 tarihinde Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Bölümü olarak dış paydaşımız olan TEKNİK MÜHENDİSLİK Makine Sanayi Ticaret Ltd. Şti.  ile  toplantı yapılmıştır. İmamoğlu MESLEK yüksekokulunun Kalite Yönetim Sürecinin geliştirilmesi amacıyla Toplantı saat 12:00’de başlamış olup bu toplantıya İmamoğlu Meslek Yüksekokulunu temsilen Doğalgaz ve Tesisatı  Bölümünde ders veren öğretim elemanı Öğr.Gör.Dr. Serkan BELLER, ve Öğr.Gör.Murat DİLEK ile 1.sınıf öğrencilerimiz adına Özgür DEMİR , 2.sınıf öğrencilerimiz adına Melih  SAYGICAK ve mezun öğrenciler adına Mustafa ÇÖRTEN katılmışlardır.Toplantıya Birim Danışma Kurulu Kurum Dış Paydaşı TEKNİK MÜHENDİSLİK Makine Sanayi Ticaret Ltd. Şti. adına Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Kızılay Genel Sekreteri Yusuf Ramazan Saygılı katılmıştır.(Şekil 1 ve 2).

Şekil 1. Dış Paydaş topantısı, Yusuf Ramazan Saygılı, Öğr.Gör.Dr. Serkan BELLER, Öğr.Gör.Murat DİLEK ,Özgür DEMİR,Melih  SAYGICAK ve Mustafa ÇÖRTEN

Şekil 2. Dış Paydaş Toplantısı