...

Bilgisayar Teknolojisi programı Dış Paydaş Toplantısı

8 Mayıs 2023 tarihinde Bilgisayar Teknolojileri Bölümü olarak dış paydaşımız olan BSD (Business Solutions Development) Bilgisayar yönetim bölümü ile online olarak toplantı yapılmıştır. Toplantı saat 15:00’da başlamış olup bu toplantıya İmamoğlu Meslek Yüksekokulunu temsilen Bilgisayar Teknolojileri Bölümünde ders veren öğretim elemanlarımızın tamamı Doç.Dr.Tamer DOĞAN, Öğr.Gör.Dr.Necdet Hakan ERDOĞAN ve Öğr.Gör.Dr.Mehpeyker KOCAKOÇ ile 1.sınıf öğrencilerimiz adına 2022493040 numaralı Hatice ÜZÜM ve 2.sınıf öğrencilerimiz adına 2020493015 numaralı Recep Emre İLHAN katılmışlardır (Şekil 1). BSD (Business Solutions Development) Bilgisayar yönetimi adına toplantıya Genel Müdür Yardımcısı Orçun Fikret KAYCI ile Osman HELVACI ve İş Geliştirme ve Satış Uzmanı Türem İlyas BULDUR, iş çözüm mimarı Mete KURUMBAY katılmışlardır (Şekil 2 ve 3).

Şekil 1. Dış paydaş toplantısı, Bilgisayar Tek. Programı 1. Sınıf öğrencileri adına Hatice ÜZÜM

Şekil 2. Dış paydaş toplantısı, BSD Bilgisayar Genel Müdür Yardımcısı Orçun Fikret KAYCI

Şekil 3. Dış paydaş toplantısı, BSD Bilgisayar Genel Müdür Yardımcısı Osman HELVACI